La Banda Simfònica de L'Artística Manisense, baix la direcció de Pere Vicente Alamà, va obtenir ahir el segon premi en la Secció d'Honor del Certamen Internacional de Bandes de Música de València.

L'Ateneu de Cullera es va fer amb el primer premi i la Lira Castellonera va quedar tercera. El jurat va valorar amb 320 l'actuació de la banda de Manises, per darrere de l'Ateneu amb 347. La Lira Castellonera va obtenir 278,5 punts.

L'Artística Manisense va interpretar com a pasdoble fora de concurs Gloria Ramírez, de Rafael Talens, i l'obra lliure va estar la Simfonia núm. 7 (4t moviment) de Dimitri Xostakóvitx. Totes les bandes de Secció d’Honor interpretaren com a obra obligada Fantasy Tryptych, de Derek Bourgeois.

0714 certamen interior2

Tant la Junta Directiva com els músics van valorar molt positivament l'actuació de la banda i el resultat final del concurs, que significa la tornada de L'Artística Manisense a aquest certamen internacional després de 19 anys.

Amb la Secció d'Honor, diumenge 20 de juliol, el Certamen Internacional de Bandes de Música de València posa fi a quatre dies on la música de banda ha estat la protagonista del Palau de la Música de València.

Fotos: José María Montesinos

El certamen en la premsa

Hortanoticias.com

Horta Informació

Elperiodic.com

Las Provincias

Levante-emv

Nuestrasbandasdemusica.com

Valenciaplaza.com