/home/artistica1/public_html
Linux kendall.digitaldisseny.com 4.18.0-305.10.2.2.lve.el8.x86_64 #1 SMP Wed Jul 28 12:08:46 EDT 2021 x86_64

La pàgina web de L'Artística Manisense ha estat guardonada amb el premi a la millor web dins de la categoria de Societats Musicals, en la cinquena edició dels Premis Web Las Provincias.

El premi es va entregar durant la gala que va tenir lloc el dijous 17 de juliol a l'Umbracle de València. Un jurat professional va escollir la web de L'Artística Manisense com a guanyadora, després de resultar finalista durant el període de votació popular junt a les webs de Nuestras Bandas de Música i la Unió Musical de San Fulgencio.

Un equip de col·laboradors

La web de L'Artística Manisense es va posar en marxa el passat mes de març gràcies a tot un equip de col·laboradors integrat per socis i músics que han posat els seus coneixements d’informàtica, comunicació i fotografia al servei de la societat musical. El desenvolupament i disseny de la web ha estat a càrrec d'Antonio Gómez i Jorge Pomer, i en els seus continguts participen habitualment Anna Mateu, Jesús Jareño, Luis Montesinos i José María Montesinos.

A més de la web, L'Artística Manisense compta també amb una pàgina de Facebook i Twitter on es pot trobar tota la informació actualitzada de les actuacions i activitats de les diferents agrupacions.

La web de L'Artística Manisense ja va rebre el 2008 el Premi Euterpe que atorga la FSMCV. Ara, amb aquesta versió renovada i un nou guardó, L'Artística Manisense renova el seu compromís amb la comunicació de la cultural musical de Manises.

 

La notícia en premsa

Las Provincias prestigia el talento valenciano en Internet