L'Artística Manisense organitza la I Trobada d'Escoles de Percussió, dirigida pel professor Dani Jiménez i que tindrà lloc el pròxim 26 de maig. Inscripcions obertes.

 

0518 Trobada Escoles PercussioLa trobada reunirà a escoles elementals de societats musicals i graus professionals de tota la Comunitat Valenciana i oferirà diverses classes magistrals a càrrec de professionals de reconegut prestigi. Aquest projecte ha nascut com una iniciativa del professor de Percussió de l'Escola de L'Artística Manisense, Daniel Jiménez Sanjuán, i té com a objectiu implicar els xiquets i xiquetes, que són el futur de la música.

Per a completar el programa de classes, la trobada comptarà també amb concursos i concerts de les escoles que desitgen participar amb els seus grups de percussió.

Professor invitats

Silvia Garcías de Ves (Body Percussion)

Excompoenent de Mayumana. Artista en espectacles com Mayumana Show, BE, Momentum i Racconto. Coordinadora artística en Momentum (2008-2014).

Yoel Páez (Bateria)

Professor en Berkley València i Abpdrums. Participa com a professors en diversos seminaris i festivals de percussió. Des de 2009 forma part de les fires de la cantant Sole Giménez, amb la qual ha gravat diversos discos. Enguany ha publicat el seu DVD "El arte de la independencia 360º".

Josep Furió (Repertori orquestral)

Va ser membre de la Jove Orquestra de la Unió Europea i de l'Orquestra Simfònica de Galícia (2003-2005). Ha col·laborat amb diverses orquestres i grups de cambra de tot l'estat, i ha participat en diversos projectes teatrals. És invitat amb freqüència a realitzar cursos de repertori orquestral en conservatoris de tota Espanya. Des de 2006 és professor de l'Orquestra de València i de la Valecnia Percussion Academy des de 2013.

Inscripció oberta

El preu de matrícula és de 25 € i inclou: les 3 classes magistrals, samarreta, dinar i berenar i participació en el concurs. Pots inscriure't ací.

Més informació en la Pàgina Facebook de la Trobada d'Escoles de Percussió