“Quan la música parla” comença el pròxim dissabte 20 de gener dins del programa especial d'activitats del 50è aniversari de la Societat Musical.

Dins de la programació especial pel seu 50è aniversari, L'Artística Manisense ha organitzat el cicle de cinema “Quan la música parla”, on la música i les persones que la creen i interpreten són les protagonistes.

El cicle, coordinat per Irene Montoro, comença el pròxim dissabte 20 de gener amb la projecció d'Amor inmortal (Bernard Rose, 1994), una pel·lícula basada lliurement en la vida del compositor Ludwig van Beethoven a la qual pertany el fotograma superior. Les següents sessions seran Hilary y Jackie, sobre la vida de dues germanes dedicades a la música, i El violín rojo, que ens acosta a la vida d'un violí Stradivarius a través de tres segles d'història.

Totes les sessions del cicle tindran lloc a l'Espai Musical de L'Artística Manisense i seran d'accés lliure i gratuït. El cicle s'inscriu dins del programa especial d'activitats que L'Artística Manisense ha organitzat amb motiu del seu 50è aniversari i que inclou conferències, jornades pedagògiques, música i cinema al llarg de tot el 2018.