Després del Concert de Sant Joan i el Festival de Bandes Ciutat de Manises, les agrupacions de L'Artística Manisense participen activament en les activitats de les Festes de Manises.

El pròxim dissabte 11 de juliol, a les 18:30 hores, la Banda Juvenil inaugurarà la Festa de la Ceràmica a l'avinguda Blasco Ibáñez. Durant la Festa de la Ceràmica, que se celebra els dies 11 i 12 de juliol, Manises es converteix en un escenari per veure de prop el procediment d'elaboració de l'artesania ceràmica, amb l'eixida al carrer dels artesans manisers per mostrar la seua activitat als veïns i visitants.

1507 morosicristians

L'Artística Manisense també participa en les Festes de Moros i Cristians. Així, divendres 10 la banda titular participarà en l'entrada de bandes i a les 22:30 hores en la desfilada de Moros i Cristians acompanyant a la comparsa cristiana Els Boïl. Diumenge dia 12, a partir de les 20:30 hores, la banda tornarà a eixir al carrer a la desfilada que posa punt i final a la festa de Moros i Cristians. Com a novetat, enguany la Batucada Zumba-li Xe també participa en les desfilades de Moros i Cristians.

Per finalitzar, la Banda Titular tancarà, com és habitual, la processó de les santes Justa i Rufina, el pròxim 19 de juliol, dia que finalitzen les festes patronals de Manises dedicades a les santes escudelleres.