La Banda Juvenil de L'Artística Manisense va participar el passat dissabte 27 de juny en la XVI Trobada Solidària de Bandes Juvenils de l'Horta Sud, que enguany es va celebrar a la localitat de Silla.

Més de 1.000 músics procedents de 35 societats musicals van participar en l'activitat que enguany tenia un caràcter solidari. Cada banda va poder desfilar de forma independent per a més tard reunir-se a la plaça del Poble, on tots els músics participants van interpretar de forma conjunta el pasdoble València, baix la batuta de José Giner San Andrés, director de la Banda Jove de l'Agrupació Musical La Lírica de Silla.

La Banda Juvenil de L'Artística Manisense, que participa cada any en aquesta trobada emmarcada dins de les activitats comarcals de la FSMCV, va desfilar acompanyada del seu director Jesús Jareño, de membres de la junta directiva i de nombrosos pares i mares dels músics, que van poder participar d'aquesta jornada festiva. Un sopar de convivència va posar punt i final a aquesta trobada que s'ha convertit en una assenyalada cita musical de la comarca de l'Horta Sud.

1507 Trobada not2

1507 Trobada not3