La Banda Simfònica de L'Artística Manisense va oferir l'última actuació abans del Certamen Internacional de Bandes de Música (CIBM) durant el Festival de Bandes Ciutat de Manises dissabte passat.

Durant el Festival de Bandes el públic va poder escoltar les obres amb què L'Artística Manisense participarà en el concurs: el pasdoble Gloria Ramírez, de Rafael Talens; Fantasy Tryptych, de Derek Bourgeois, obra obligada de la Secció d'Honor; i la Simfonia núm. 7 (4t moviment) de Dimitri Xostakóvitx com a obra lliure. En el festival va participar també la Primitiva de Rafelbunyol, tornant la visita que la banda de Manises va fer a la localitat de l'Horta Nord el passat 5 de juliol.

El concert que va oferir L'Artística Manisense a l'Auditori Germanies ha sigut l'últim abans del concert del pròxim diumenge al Palau de la Música, dins de la Secció d'Honor del CIBM. La banda manisera actuarà a les 12:00 hores i competirà en la màxima secció amb les bandes de L'Ateneu Musical de Cullera i la Lira Castellonera de Castelló de la Ribera. L'entrada al Palau de la Música és d'accés lliure, i a més el certamen es podrà seguir en directe en la pàgina web del CIBM.

 Foto: José María Montesinos